KONYA / EREĞLİ - Ereğli Lisesi

Mrt

Okulumuz 11. ve 9. sınıflar  erkek karma takımları arasında gerçekleştirilen voleybol maçını 11. sınıflar 2-1 aldı.

Mrt

CEDES Projesi kapsamında okulumuza gelen Vaize Feyza UÇAR tarafından 9.Sınıf öğrencilerimizle sohbet etkinliği gerçekleştirdi. Kendisine değerli sohbeti için teşekkür ederiz.

Mrt

Teknolojik atıkların değerlendirilerek ekonomiye kazandırılması amacıyla okulumuz öğretmenlerinden Tülay DEMİRKIRAN ve Özgür GÖKDAĞ tarafından yürütülen projemizi tanıtmak ve kampanya ortaklığı başlatmak için ilçemizde bulunan Fen Lisesi, TOKİ Şehit Hidayet Erdoğan MTAL, Şehit Nurullah Seçen İmam Hatip Anadolu Lisesi  ve Cumhuriyet Lisesi ziyaret edildi. Proje çalışmalarında yer alan öğrencilerimiz tarafından öğrenci ve öğretmenlerine bilgilendirme sunumları yapıldı.

Öğrencilerimizin sunum videolarından kesitler

Mrt

Oklumuz 10. ve 12. Sınıflar arasında gerçekleştirilen karma erkek takımlarının maçında 10. sınıflar maçı 2-1 kazandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yılını okulumuzda Edebiyat Öğretmenlerimiz Emine Duru ÇELİK ve Hamza ATEŞ rehberliğinde hazırlanan program ile kutladık ve aynı zamanda bu zaferin kazanılmasında vatan için canlarını veren aziz şehitlerimizi andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 10. ve 11. Sınıflararası yapılan karma erkek takımları karşılaşmasında 11. Sınıf Karma takımı maçı 2-1 aldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümünde  Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerimiz ile günün anlamına yönelik pano çalışması yapıldı.

Mrt

Okulumuz 11. ve 12. sınıfların karma erkek voleybol takımları arasında yapılan maçı 11. sınıflar 2-0 kazandı.

Mrt

Okulumuz 9. ve 10. sınıf erkek öğrencilerinden  oluşturulan karma takımlar ilk maçını yaptı. İlk maçta 10. sınıf öğrencileri maçı 2-0 aldı.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü için gerçekleştirdiğimiz programımızda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında bu ayki konumuz olan 'Sağlıklı Yaşam ve Beslenme'  konusunda İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Sayın Kısmet TOZOĞLU'na öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiği sunumu için teşekkür ediyoruz.

Mrt

İspanya, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti ile ortaklaşa yürütülecek olan "Reused But Chic" isimli Twinning Projemiz onay almıştır. Twinning Kulübü ve Yabancı Dil Sınıfı öğrencileri tarafından İngilizce Öğretmenlerimiz Burcu HELİMOĞLU ve Salim ADA rehberliğinde çalışmalarını yürütecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.